Снимка: БулфотоБлизки и роднини, както и десетки доброволци издирват жена с деменция

...
Снимка: БулфотоБлизки и роднини, както и десетки доброволци издирват жена с деменция
Коментари Харесай

Помогнете! Издирват изчезнала жена от Стара Загора

Снимка: Булфото

Близки и родственици, както и десетки доброволци издирват жена с деменция от Стара Загора. За последно Венета е забелязана на 11 юни към 14 часа в региона на Телевизионния сервиз, написа bulnews.bg.

Жената носи очила непрекъснато, облечена е със синьо горнище и по-тъмно на цвят долнище на спортен екип с оранжев кант. Венета не е доста отзивчива и по тази причина хората, които я търсят умоляват в случай че някой я забележи да остане с нея до идването на родственици или полиция.

УМОЛЯВАТ съдебна експертиза ГРАЖДАНИТЕ, КОИТО ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО Й ДА съдебна експертиза ОБАДЯТ НА ТЕЛЕФОН 0877802320 или 0889/51-07-47.

В издирването на Венета към този момент се включиха десетки старозагорци, които в обществената мрежа споделят информация за нея. От нощес до в този момент са проверени няколко сигнала, съгласно които дамата е видяна в разнообразни елементи на града- Детска поликлиника, Четвърто ОУ „ Кирил Христов ”, в региона на жабките или по пътя за Богомилово и Ракитница.

Доброволците в търсенето на изчезналата старозагорка са разпечатали листовки с информация за нея, които ще бъдат публикувани в рейсове, в регионите, където е била видяна, както и в книжарница Мистрал против Руския пазар.

„ Моля ви, оглеждайте деликатно възрастните дами, с които се разминавате и в случай че имате подозрения, че е тя, обадете се на тел.112 и останете с нея, до момента в който пристигна някой ”, приканват те.

В началото на ноември 2017 година доброволци търсиха и откриха изчезналата Милка от Стара Загора. 64-годишната жена беше болна от Алцхаймер. Тя беше открита след пет дни във вилна зона край града.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР